Agenda

Middels het organiseren van open dagen, inspiratiesessies, workshops en trainingen verbinden we onze waarden met de omgeving. We hopen hiermee anderen verder te kunnen helpen in het verduurzamen van hun leven en leefomgeving. Lees meer over het kenniscentrum, onze workshops en open dagen, of klik hier voor de agenda.

Workshops & open dagen

In het kenniscentrum organiseren wij onder andere workshops over onze eigen ervaringen met natuurlijk bouwen, de toekomst van ons voedsel en omgaan met de WEconomy.

Tijdens open dagen kunt u in verschillende huisjes kijken, om zo te ervaren hoe het is om in een tiny house te zijn, welke materialen er zijn gebruikt, hoe er verwarmt wordt en uiteraard al uw vragen te stellen over hoe het is om te leven in een zelfgebouwd huis.

Meedoen?

Schrijf je voor een van onze aankomende evenementen in via Eventbrite:

Evenementen van Partners

Wij werken samen met verschillende organisaties die passen bij onze missie en visie. Hieronder vind je meer informatie over de evenementen van derden die bij ons georganiseerd worden. Wil je ook wat organiseren? Neem dan vooral contact met ons op!

15 maart: Hoe klimaatverandering ons zenuwstelsel beïnvloedt…

2 november: Workshop Leven in een Community. De basis workshop voor (aspirant) bewoners.

Kenniscentrum

Voor onze activiteiten bouwden wij in samenwerking met Strobox het Kenniscentrum. Hier vind je op 30 m2 de state of the art materialen op het gebied van duurzaam en natuurlijk bouwen die door onze duurzame interieurstylist Iris bij elkaar zijn gezocht. De wanden zijn geïsoleerd met stro, de muurafwerking bestaat uit plaatmateriaal van geperst hout zonder het gebruik van lijm, de vloer is van linoleum met resten van cacaoschillen. Het huis wordt bovendien verwarmd met elektrische vloerverwarming en ga zo maar door. Voor wie zelf groen wil gaan bouwen is dit huisje een must om te bezoeken.