Verhuur

Kenniscentrum

Voor onze activiteiten bouwden wij in samenwerking met Strobox het Kenniscentrum. Hier vind je op 30 m2 de state of the art materialen op het gebied van duurzaam en natuurlijk bouwen die door onze duurzame interieurstylist Iris bij elkaar zijn gezocht. De wanden zijn geïsoleerd met stro, de muurafwerking bestaat uit plaatmateriaal van geperst hout zonder het gebruik van lijm, de vloer is van linoleum met resten van cacaoschillen. Het huis wordt bovendien verwarmd met elektrische vloerverwarming en ga zo maar door. Voor wie zelf groen wil gaan bouwen is dit huisje een must om te bezoeken.

juni 2024

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
  • Lunch Anne Marit
24
25
26
  • INFO avond Liquicity
27
28
29
30

Verhuur

Het Kenniscentrum kan worden gehuurd door buurtbewoners, (vrijwilligers-)organisaties, bedrijven en overheden voor eigen activiteiten die binnen onze doelen en waarden passen. Verhuur kan worden gecombineerd met uitleg over het concept en het leven in LiberTerra Geestmerambacht en/of rondleidingen met bezoek aan één of meerdere woningen en het naastgelegen voedselbos De Groene Oase.

Verhuur gaat per dagdeel en kan elke dag van de week op elk moment. Lunch, koffie, thee en fris kan door ons worden verzorgd. Check of de dag nog beschikbaar is in de agenda. Als er die dag al iets gepland staat, klik dan op de activiteit om te zien welk dagdeel al geboekt is. Wie weet is er nog ruimte die dag voor jouw activiteit!

Meer weten over verhuur? Neem gerust contact met ons op!

Ons terrein en het kenniscentrum zijn rolstoel toegankelijk. Het toilet is beperkt toegankelijk met een rolstoel. Neem contact met ons op voor verdere informatie.